11 kwietnia, 2016

Fasolowe Brownie


C I A C H O


 Do przygotowanie ciasta potrzebujemy:
1 puszkę czerwonej fasoli
1,5 banana dojrzałego
1 jajko
3 łyżeczki kakao
3 łyżki roztopionego oleju kokosowego
*1/3 szklanki cukru - jeśli banan nie był dojrzały

Przygotuj:
blender/mikser
miskę
łyzeczkę
łyżkę









1. Włącz piekarnik na 180 stopni.
2. Do naczynia, w którym będziesz miksował/ blendował wsyp fasolę i banana. Zmiksuj/ zblenduj.


3. Do wcześniej zblendowanych składników wsyp pozostałe. Powstała masę wlej do foremki



4. Piecz przez 35 min 


SMACZNEGO!

1 komentarz:

  1. Witaj !
    Właśnie robię :-) Od 3 miesięcy planuję:-) Dam znać co i jak :-)

    OdpowiedzUsuń

Instagram